…voor al uw grafische uitdagingen!

Huh, Etisiv?Contact

Over ons

Wij helpen…

…u bij elke vorm van reclame. Digitaal of in gedrukte vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag snel en voordelig op weg, zodat u zich volledig op uw onderneming kunt richten!

Omdat we…

…online werkzaam zijn, geen groot kantoor of dure organisatielagen hebben, en u direct in contact komt met de ontwerper, kunnen wij u snel, voordelig en vooral zo efficiënt mogelijk helpen!

Kortom…

…de door ons geboden diensten zullen positief bijdragen aan de promotie en uitstraling van úw onderneming. Dit betekent dat onze diensten doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar zijn en dat deze zichzelf altijd terugverdienen!

Diensten

Wij ontwerpen diverse communicatiemiddelen. Digitaal & print, wij helpen u graag op weg. Wij zorgen voor de juiste uitstraling voor uw onderneming en  denken wij mee over de inhoud. Wij zeggen altijd:

Investeren in uw huisstijl is geen onnodige kostenpost, maar een investering die zich op termijn dubbel en dwars terugbetaald!

Daarnaast staan we klaar voor eenieder. Ook als individu bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw scriptie vormgeven? Een onvergetelijke indruk achterlaten tijdens uw sollicitatie met uw C.V.? Of wellicht een vriend of familielid verblijden met een uniek cadeau? Wij denken met u mee en helpen u graag op weg!

Waar kunnen wij u o.a. mee van dienst zijn:

  • Logo & huisstijl
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier & Enveloppen
  • Flyers, Folders & Posters
  • Roll-up banners
  • Brochures & Magazines
  • (Auto)belettering
  • Websites & Webshops
  • Banners (online)
  • Social Media

Logo & Huisstijl

Uw huistijl is meer dan alleen een symbool, woorden of verschillende kleuren. U laat ermee zien wie u bent en waar u voor staat. Het is een wezenlijk onderdeel van uw organisatie en u communiceert hiermee naar uw personeel en de buitenwereld. Uw logo moet uw onderneming (of product) herkenbaar maken bij klanten. Een evenwicht in typografie, kleur en vorm zijn hierbij van essentieel belang! Daarnaast vormt uw  huisstijl de rode draad voor al uw communicatie.

Promotie & تصميم

In de loop der tijd hebben wij een breed scala aan promotiemateriaal ontworpen. Van T-Shirts tot mokken, van roll-up banners tot schorten. U kunt het zo gek niet bedenken of iemand is u voor geweest. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met Arabischtalige ontwerpen. Aangezien er een wezenlijk verschil is met het Latijnse schrift, is (basis)kennis van de Arabische taal een must. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn!

Drukwerk & Beletteringen

Niet alleen voor drukwerken zoals flyers, brochures en posters bent u aan het juiste adres. Maar ook belettering(en) voor uw zaak of auto kunnen wij voor u realiseren. Wij leveren de ontwerpen drukklaar aan en om u van meerwaarde te zijn, willen wij u ook het traject naar de drukkerij uit handen nemen. Samen met onze vaste drukkers zorgen wij ervoor dat u kwaliteit in huis haalt.

Webdesign & Social Media

Online zichtbaar én vindbaar zijn. Tegenwoordig geen luxe maar noodzaak. Het digitale tijdperk vraagt om een gepast uiterlijk. Indruk maken is van groot belang want een potentiële klant heeft duizenden alternatieven op enkele muisklikken afstand. Wij ontwerpen websites (en webshops) die je gemakkelijk zelf kunt updaten en beheren! Verder is Social Media niet weg te denken bij een succesvolle onderneming. Wij helpen u maar al te graag om de verschillende Social Media kanalen zakelijk in te zetten.

Alleen ben je sneller, samen kom je verder

We werken vanuit de filosofie dat door samenspraak en aandacht we tot het beste eindresultaat komen. Voor elke opdracht nemen we onze tijd en beginnen vooraan gebruikmakend van het volgende proces.

Bepaal

Samen brengen wij uw wens in kaart.

Offerte

Wij sturen u een geheel vrijblijvende offerte.

Uitvoer

Wij werken uw wens op z’n Etisivs uit.

Feedback

We verwerken uw puntjes op de i.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon
+31 (0)6 85 85 6000

E-mail
info@etisiv.nl

Bankrek.-nr.
NL02 SNSB 0866 6327 51

KVK-nr.
17263562

BTW-nr.
NL012220875B01

Bezoek ons op Whatsapp, Facebook & Instagram!